Poliklinika Glumpak

0

+385 49 213 795

ured@poliklinika-glumpak.hr

Trg A. Starčevića 10, Bedekovčina

Poliklinika Glumpak nudi Vam u ugodnom ambijentu novog prostora široki spektar dijagnostičkih pretraga iz područja interne medicine, gastroenterologije i fizikalne medicine, neurologije i anesteziologije.

Iskustvo, znanje, empatija, individualna prilagodba svakom pacijentu, strpljenje i veselje ključni su temelji rada Privatne prakse Fizio Sanja. Visoko motivirani fizioterapeuti, uključeni u kontinuiranu stručnu edukaciju i usavršavanje u zemlji i izvan nje, pružaju adekvatnu pomoć i podršku iz područja fizioterapije.

Fizio Bakran

0

+385 98 604 854

fiziomartinabakran@gmail.com

A. Mihanovića 3H, Krapinske Toplice

Pruža sveobuhvatni, individualni tretman kod osoba s koštano-zglobno-mišićnim disfunkcijama kao i kod raznih neuroloških stanja. U tome koristi različite svjetski priznate metode i koncepte kao što su: Maitland koncept, Neurodinamika, Bobath koncept, Schroth metoda, Vestibularni trening, Zrcalna terapija i brojne druge metode…

Poliklinika Ana

0

+385 49 221 881

info@optana22.hr

Ksavera Šandora Gjalskog 2, Zabok

Poliklinika Ana svojim klijentima nudi brzo i efikasno otkrivanje različitih očnih bolesti. Njihova misija je svakom pacijentu pristupiti kao osobi, u potpunosti mu se posvetiti i stručnom ga brigom voditi kroz sve faze liječenja.

Poliklinika Boić za zdravstvenu djelatnost pruža usluge iz područja opće i plastične kirurgije, opće i sportske traumatologije, ginekologije, interne medicine, anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, te predstavlja prvu polikliniku na području Krapinsko-zagorske županije sa osiguranim uvjetima za dnevnu bolnicu.